KYO-Nóż Santoku 16cm Japan
A | C | Waga | Objętość |
---|---|---|---|
18 mm | 50 mm | 0,34 kg | 0 |
- nóż Santoku do krojenia i porcjowania,
- inspirowany tradycyjnym japońskim rzemiosłem,
- rękojeść z ciemnego drewna pakka z elementami ze stali nierdzewnej,
- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ciemnej ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,
- wykonany w Japonii,
- należy myć ręcznie,
- nóż Santoku do krojenia i porcjowania,
- inspirowany tradycyjnym japońskim rzemiosłem,
- rękojeść z ciemnego drewna pakka z elementami ze stali nierdzewnej,
- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ciemnej ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,
- wykonany w Japonii,
- UWAGA noże ceramiczne nie powinny być używane na innych niż drewniane lub plastikowe deski do krojenia oraz do krojenia mięs z kośćmi, żywności zamrożonej, twardych serów, warzyw i owoców, gdyż może to skutkować uszkodzeniem klingi,
- należy myć ręcznie,
- opakowany w pudełko prezentowe, z foliową osłoną na ostrze.
Wymiary: 29 cm (dł.), 16 cm (dł. ostrza)
Materiał: drewno Pakka, ceramika, stal nierdzewna
Kolor: grafitowy, srebrny,
Kolekcja: Japan